Som späť! A rovno aj s parádnou novinkou 🌈

Máme za sebou náročné obdobie. V auguste a septembri nám prišiel rekordný počet objednávok. Za dva dni toľko, koľko zvyklo za 3 mesiace. Som nesmierne vďačná, ale bolo to šialené. 😱.
Je to totižto skvelý pocit, keď vidíš, ako ti na eshope pribúdajú objednávky, že ľudia chcú tvoje produkty, tešíš sa z každej novej, ale keď si uvedomíš, že to musíš všetko vyrobiť... Sama, mama na materskej, v čase, keď Samko spí.
 
Novinka Zvieratká 🐯sa u vás za menej ako týždeň stala totálnym bestsellerom. A nastal problém. Chcem objednávky odoslať čím skôr, zároveň mám na prácu naozaj málo času. Všetko v čase prerábky kúpeľne a totálneho bordelu. Psychický tlak, zrútenia, plač, striedala radosť z toho, že sa darí. Naše spoločné romantické večery s manželom pri filme sa zmenili na večery plné laminovania, plotrovania, lepenia a balenia. Pracovala doslova celá rodina. Keď už sme boli ako tak v pohode, hodí nám pod nohy poleno dodávateľ, alebo spravíte chybu a nechtiac všetky balíčky odnesiete k jednému dopravcovi miesto dvoch a v panike ich zháňate po Bratislave, aby vaša práce nevyšla nadarmo.
 
Nebyť manžela 💕, už Kronchita pravdepodobne nie je a ja ležím niekde v rohu vyhoretá a zrútená. Ale ja chcem, aby bola, lebo vaše správy ma nabíjajú energiou a motiváciou. Ale môžem povedať, že sme zamakali a konečne sme sa ako tak zastabilizovali a tento týždeň odídu všetky zvyšné objednávky.
 
Za výrobou zošitov je kopec práce - tlač, laminovanie, dierkovanie, plotrovanie, lepenie, balenie, odosielanie. Okrem toho aj sociálne siete, mailová komunikácia s vami a dodávateľmi, newsletter, fotenie, natáčanie, vymýšľanie a vyrábanie noviniek. No nič.
 
Ďakujem každému, kto to chápal, ale aj tomu, kto to chápal menej. Veľa nás to naučilo. Nie vždy je všetko slnkom zaliate, ale po búrke vždy opäť vyjde slnko.
 
Sme tu - silnejší a skúsenejší. Každá takáto kríza nám niečo dá, zmenu myslenia, organizácie práce a hlavne chuť naďalej pre vás tvoriť. Môžem povedať, že vďaka tejto skúsenosti sme na vianočný ošiaľ pripravení. Aj s množstvom noviniek. A rovno vám jednu aj predstavím!
 
Kartičková aktivitka Farby! 🌈 Učenie farieb je zábava!
 
Aktivitka obsahuje 12 kartičiek s vedierkom s farbou a názvom farby. Úlohou dieťatka je priradiť 6 obrázkov na suchý zips ku kartičke so správnou farbou. Úloha sa dá modifikovať podľa fantázie rodiča.
 
Kartičky sú ideálnou voľbou na rozvíjanie detských vedomostí, zručností a zlepšenie jemnej motoriky zábavnou formou. Kartičky sú mnohonásobne použiteľné vďaka suchým zipsom. Kartičky sú spojené otvárateľnými kovovými krúžkami, takže sa jednotlivé strany dajú vyberať alebo meniť ich poradie. 
 
 
Ako si urobiť učenie farieb ešte zábavnejšie?
➡ Odlepte všetky obrázky, poschovávajte ich po domácnosti. Úlohou dieťatka je ich nájsť a následne prilepiť k správnemu vedierku s farbou.
➡ Odlepte všetky obrázky, zmiešajte ich vo veľkej miske. Dieťatko si bude postupne losovať obrázok a lepiť ku správnemu vedierku s farbou.
 
Máte aj iné zábavné tipy? Napíšte mi ich a ja ich rada prezdieľam.