Novinka pre najmenších! 🐯

 
 
Jedna z najčastejších otázok od vás je "Prosím, nejaká aktivitka pre najmenších?" 💭
 
Tento nápad som mala v hlave už dlho, pretože Samko má teraz obdobie zvieratiek 🐘🐒 a nič celé dni nepočúvam len samá žirafa, slon, lev atď. Tak som vo štvrtok a v piatok tvorila a skúsila aktivitku vyrobiť, len pre neho, na skúšku. Veď je predsa kontrolór kvality. 😉 No a hneď sme jej urobili víkendový záťažový test🤣. V sobotu celodenná akcia vonku a Samko sa dosť dlhý čas nevedel od aktivitky odtrhnúť a keď som 20x neodlepila hlavičky zvieratkám tak ani raz 😃😅.
 
Dokonca večer, po príchode domov, si ich odlepil sám a začal nalepovať. V nedeľu rovnako skoro celý deň na akcii vonku a Samko sa tiež hodnú chvíľu zabavil so zvieratkami. Dali sme jej zabrať, ale aktivitka prešla skúškou a od dnes ju nájdete na eshope pod názvom Kartičková aktivitka ZVIERATKÁ🦁.
 
Aktivitka obsahuje 15 zvieratiek a úlohou dieťatka je priradiť správnu hlavičku zvieratka k jeho telu. Pomôckou je tieň hlavičky. Rozmer aktivitky je A5, takže veľkosť ideálna aj na cesty. Zároveň sú hlavičky dostatočne veľké aj pre malé detičky, začiatočníkov v pracovných zošitoch. 💙 Kartičky sú krásne farebné, veselé, takže dieťatko zaujmú a sú zalaminované, aby boli odolné aj pre tie ich maličké ručičky.
 
Tak čo, ktoré dieťatko začne svoju cestu s pracovnými zošitmi práve zvieratkovou aktivitkou? 🐻 Kúpite ju po kliknutí na tohto tigra: 🐯