Nová motivačná tabuľka na čistenie zúbkov! 🦷

Ozývam sa, pretože som takto zo začiatku roku prišla už s druhou novinkou. A nie hocijakou. Je to motivačná tabuľka.
 
Nechce si tvoje dieťatko čistiť zúbky? Je to každé ráno a večer boj? Mám pre teba riešenie - motivačnú tabuľku na pravidelné čistenie zúbkov.
 
Odteraz si bude dieťatko umývať zúbky s radosťou, pretože si ako odmenu bude môcť nalepiť zúbok 🦷 za každé umytie. A to ráno ☀ aj večer 🌛. Umývanie zúbkov bude zábava a dieťatko sa naučí pravidelnosti. Motivačná tabuľka je vhodná pre všetkých rodičov, ktorí sa snažia vybudovať u svojich detičiek návyk v zubnej hygiene a udržiavaniu zdravých zubov.
 
💥Skvelý tip: Pozdvihni tabuľku na vyšší level a objednaj si ju personalizovanú. Táto verzia obsahuje meno zložené z písmeniek a nalepené na suchých zipsoch. Dieťatko sa teda naučí poskladať si aj svoje meno.
 
 
IMG_4211   IMG_4216   IMG_4215
v slovenskom, v anglickom aj v českom jazyku 
 
IMG_4212   IMG_4218
všetky aj v personalizovanej verzii
 
IMG_4211   IMG_4214
v chlapčenskej aj dievčenskej verzii
 
 
 
A ako bonus?
 
✅Tabuľka o čistení zúbkov je nie len skvelou motivačnou pomôckou pre deti,
✅ale aj pekným doplnkom. Môžete ju prilepiť do kúpeľne, prípadne do detskej izby na nástenku. Tým, že ju budú mať detičky na očiach, príde im to prirodzené a vybudujú si k umývaniu zúbkov návyk.
✅Tabuľka je rozdelená na 7 dní v týždni, a na ráno a večer. Úlohou dieťatka je prilepiť po každom umytí zúbok na suchý zips do správneho políčka. V prípade, že si dieťatko zúbky neumyje, tak si prilepí zúbok plačlivý.  
✅Detičky si prilepovaním zúbkov cibria aj jemnú motoriku.
✅Tým, že je tabuľka rozdelená na dni v týždni, dieťatko sa učí ich správne poradie a začína rozlišovať ráno a večer.
 
Ak je u vás umývanie zúbkov večný boj, ale ak aj nie a všetko ide podľa predstáv, urob dieťatku radosť, že si môže ako odmenu nalepiť zúbok. 🦷 Daj mi, prosím, vedieť aký úspech zožala tabuľka úspech.
 
Motivačnú tabuľku Čistenie zúbkov kúpiš po kliknutí na zúbok: 🦷