"Mama, ja sa nudím!😏"

Prázdniny sú skoro v polovici a ty už nevieš, ako zaujať svoje detičky? Vyskúšala si už všetko a vytiahla si aj svoje tajné tromfy z rukávov, no napriek tomu čoraz častejšie počuješ "Mama, ja sa nudím!😏"? Tak ver, že ešte minimálne jeden skvelý vypínač nudy pre teba mám!

ZÁKLADNÝ PRACOVNÝ ZOŠIT 

 

Zošit je zameraný všeobecne, obsahuje 22 strán plných úloh, ktoré sú zamerané na:
🌈 farby,
🔴 tvary,
🔢 čísla,
🔠 písmenká,
🍎 ovocie a zeleninu,
🐯 zvieratká,
✅ priraďovačky a mnoho iného.
 
Pracovný zošit je ideálnou voľbou na rozvíjanie detských vedomostí, zručností a jemnej motoriky zábavnou formou.
 
Nemusíš sa báť, že by ho detičky vyriešili a vyhodili, tento je totižto mnohonásobne použiteľný, pretože úlohy sú na suchý zips. Každý jeden zošit je vyrobený ručne, je laminovaný, aby bol odolný aj pre detské rúčky a spojený otvárateľnými krúžkami, aby sa jednotlivé strany dali vyberať, prípadne meniť ich poradie.
 
 
"A pre aký vek je vhodný?" To je jedna z najčastejších otázok od vás 👉 A moja odpoveď je vždy podobná. Úlohy v zošite sú rôzne a s rôznou obťažnosťou. Zákazníčky ho zvyknú kupovať od 1-1,5 roka. Náš Samko bude mať v septembri 2 roky a niektoré úlohy zvláda, niektoré ešte musí trénovať a niektoré sme odložili na neskôr. Ale nezabúdajte, každé dieťatko je iné a každé v rôznom veku zvládne rôzne veci.
 
 
 
Tento vypínač nudy sa nehodí len na prázdniny, ale aj na cestovanie, čakanie u lekára, sychravé dni, čakanie na jedlo v reštaurácii a v podstate všade tam, kde chceš zabaviť svoje dieťatko a vy trochu vypnúť. Poďakuješ mi nabudúce. 😜
 
Maťka